Image Alt

Novice in obvestila

gledališka predstava

V Kostel v goste prihaja gledališka skupina Kulturnega društva DramŠpil iz Ribnice s predstavo z naslovom Dušan – vsak dan, vsako uro, vsak trenutek.

Tako imenovana “dramedija”, ki združuje elemente drame in komedije, bo na sporedu v petek, 19. 1. 2024, ob 19. uri v večnamenskem prostoru nekdanjega PIK Kostel na Petrini 11.

Karte v predprodaji: 10 evrov

Karte na dan dogodka: 12 evrov

Karte lahko kupite vsak delavnik med 7. in 15. uro na Petrini 11 oziroma po dogovoru. Pokličite nas na 051 328 682.

O predstavi:

Dušan je čustven, občutljiv, lepo vzgojen. Večino svojega otroštva je odraščal sam z mamo. V spomin na očeta mu je ostal le medvedek, ki mu v težkih trenutkih daje zatočišče in ga pomiri. Zaradi odraščanja z ukazovalno mamo je odrasel v vodljivega moškega. Prepušča se vplivu močnih žensk, ki se pojavljajo v njegovem življenju. Kot študent je spoznal Danico, svojo prvo ljubezen, a ni bila mamina izbira. Mama ga zato spozna s Sonjo, uspešno poslovno žensko. Dušan se trudi, da bi Sonji vedno in povsod ustregel, a težko sledi njenemu ritmu življenja. V iskanju samega sebe se poveže še z eno žensko, Nino, s katero ima dolge pogovore na vroči liniji. Dušan se tako znajde v vrtincu štirih žensk, ki z njim manipulirajo, vse skupaj pa začini in premeša še srbski tajkun po imenu Miki.

Predstava ni primerna za otroke, mlajše od 14 let.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on